En confirmar una comanda, l'usuari haurà d'abonar l'import del mateix utilitzant les diferents Formes de Pagament ofertes pel web. Un cop realitzat el pagament d'una comanda, la compra es considera ferma, i no podrà ser anul·lada pel client. Quan es comprovi que el pagament sigui efectiu, es procedirà a la preparació, embalatge i enviament del paquet. El temps de preparació i enviament oscil·la entre les 24-48h laborables a partir de la recepció del pagament. Aquest temps pot variar en funció del volum de treball o per causes atribuïbles al transportista i alienes a Galetes Paradise, no podent-exigir cap tipus de responsabilitat en cas que hi hagi algun retard independentment de quina sigui la causa i no habilitant a l'usuari per anul·lació del demanat.

En tot moment l'usuari estarà informat mitjançant correu electrònic de la confirmació de la seva comanda, confirmació del pagament del mateix, enviament, o qualsevol altre assumpte.

En cas que el paquet tingui danys visibles, el client no ha d'acceptar l'enviament, i en el seu lloc haurà de fer constar a l'albarà de lliurament del transportista la incidència. Aquesta incidència s'ha de comunicar mitjançant el nostre Formulari de Contacte en un termini màxim de 24 hores per poder gestionar correctament la incidència. En cas contrari, s'entendrà que el producte ha estat acceptat conforme.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

Product added to wishlist